Atık Haritalama Etkinliği

Registrations have closed.

Atık Haritalama Etkinliği

by Doğaya Dönüş Derneği
1129 1129 people viewed this event.

Doğada yaptığımız etkinlikler sırasında etrafımızda kontrolsüz şekilde pek çok atık gözlemliyoruz. Bu atıklar çoğunlukla insan faaliyetlerinin yoğun olduğu yerlerde daha fazla görülüyor.

Amacımız gönüllülerimizin web sitemizdeki sisteme üye olarak gözlemledikleri atık alanlarını işaretlemesi ve etkinlikler oluşturarak diğer gönüllülerinde atıkların toplanmasını sağlamaktır. Ayrıca belirli periyodlarda sisteme girilen bu verilerin yerel yönetimlere iletilerek atıkların yoğunlaştığı bölgelerde önlem ve tedbirlerin alınmasıdır.

Interreg-IPA Bulgaristan – Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programının İkinci Teklif Çağrısı CB005.2.12.108 nolu “Sınırların Ötesinde Kartallar” projesi kapsamında tasarladığımız sistemimizin ilk denemesini yapmak için İğneada Mert gölünde buluşacağız.

Sabah 9:00 da Kırklareli Dingiloğlu parkında buluşup İğneadaya hareket edeceğiz. Orada Ziyaretçi merkezinde edindiğimiz bilgilendirme sonrası longoz ormanlarında yürüyüş yapıp atıkların yoğunlaştığı bölgeleri haritalandıracağız.  Etkinliğe katılmak için kayıt yaptırmayı unutmayın.

Doğada gerçekleştirdiğiniz faaliyetler sırasında gözlemlenen kontrolsüz atık alanlarını sisteme girmeniz ve çalışmalarımıza destek olmanızdan memnuniyet duyarız.

Event registration closed.

Date And Time