İğneada Longoz Ormanları Kıyı Temizliği

Doğaya Dönüş Gençlik ve Spor Kulübü Derneği

İğneada Longoz Ormanları Kıyı Temizliği

by Doğaya Dönüş Gençlik ve Spor Kulübü Derneği
686 686 people viewed this event.

Derneğimizin yürütmekte olduğu Sınırların Ötesi Kartallar projesi kapsamında, 25-26 Haziran günleri Kırklareli bölgesinde atık yoğunluğunun tespit edilmesi ve su kıyılarının temizlenmesine yönelik etkinlikler gerçekleştirilecektir. Etkinlikler günü-birlik olup, gidiş dönüş yol ve yemek tarafımızdan karşılanacaktır. Nesli Küresel ölçekte tehdit altında olan yırtıcı kuş türlerinin yaşam alanlarının iyileştirilmesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimizin bu safhasında Kırklareli ve Edirne den gençlerimizin desteğini bekliyoruz. 25 Haziranda İğneada’ya gerçekleştireceğimiz yolculuğumuzda Longozlar da yaşayan yırtıcı kuş türlerini tanıyacağız ve beşeri faaliyetlerin bu türlerin yaşam alanına yaptığı etkiyi yakından gözlemleme fırsatı yakalayacağız. Deniz ve göl kıyılarındaki atık yoğunluğunu kayıt altında tutmak ve güncel bir atık yoğunluğu haritası oluşturmak amacıyla geliştirdiğimiz Web uygulamasını kullanmayı hep beraber öğreneceğiz. 26 Haziran’da ise geniş ölçekte deniz,göl ve nehir kıyılarını temizlemeye yönelik etkinlik gerçekleştirilecektir.
Projemizi özveri ve gönüllülük esaslarıyla yürütmeye gayret ediyoruz. İçinde yaşadığımız doğal zenginliklerimizi birlikte tanımak ve korumak üzere tüm gençlerimiz etkinliklerimize davetlidir.

Not: Etkinliklerin her ikisine de katılabileceğiniz gibi, istediğiniz bir tanesine de katılabilirsiniz.

Event registration closed.

Date And Time