Gülümsemelerin öncesi ve sonrası

12 Ekim Mutlu Çocuk Etkinlikleri ve Şubap Çocuk Konseri Kırklareli Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi

Herşey ilk gönüllümüz Büşra nın bir teklifi ile başladı. Hemen girişimlere başladık. Sağa sola koşturduk salondu maddi yardımdı kimler destek olabilirdi. 2 ay öncesinden başladığımız hazırlıklar sonucu Kırklareli Belediyesi ve Kırklareli Özel Fen Bilimleri Okulları nın katkıları sayesinde etkinliğimizi gerçekleştirme şansı bulduk. Destekçilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Elimizden geldiği kadar duyurmaya çalıştık. Çevremiz,  sosyal medya, sokaklara astığımız afişler, Belediye anonsu, telefonlar, emailler ve nicesi. Sokakta gördüğümüz çocuklara dahi söyledik.

Ekibimizin bir kısmı Polonya daydı, bir kısmı Ankara da eğitimde , bir kısmı İstanbul da Gençlik Örgütleri toplantısında. Neyse ki ekibimize yeni katılan üye ve gönüllülerimizin yardımı sayesinde hazırlandık.

Turmepa Deniz Temiz Derneğinin çocuklar için hazırladığı Minik Mavi sunumu ve etkinlikler sonrası çocuklar, anlatılan masalın ardından çocukları Şubadap Çocuk ile baş başa bıraktık.

Çocuklar beklemediğimiz kadar ilgili ve katılımcıydılar. Gün onların günüydü. Güldüler, eğlendiler, arkadaş oldular, zıpladılar, çığlık attılar. Orada olup neşe ve seslerini duymalıydınız.

Salon doldu taştı. Bize biraz küçük geldi. Baharda açık havada bir etkinlik için tekrar buluşana dek Şubadap Çocuk ekibini yeni yollarına uğurladık.

Buralara kadar gelip çocukları mutlu eden bizleri de bu mutluluğa ortak eden Şubadap Çocuk nerede ise her gün konser vererek yollarına devam ediyor. Bazen günde iki kez sahneye çıkıyorlar. Enerjilerini çocukların mutluluğundan alıyorlar. Bizlere de onlara destek olmak, sevgi dilemek düşer.

Şubadap Çocuk müzik grubunun facebook sayfasını beğenip onların bu yolculuğunu takip edebilirsiniz.

Etkinlik fotoğraflarına buradan ulaşabilirsiniz.

Hakkımızda daha fazlası ve etkinliklerimiz için facebook sayfamızı takip edin.

Selçuk Aslan

Doğaya Dönüş ve Gençlik Spor Kulübü Derneği

One thought on “Gülümsemelerin öncesi ve sonrası