Faaliyetlerimiz

Doğaya Dönüş Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, yaşadığımız coğrafyanın tarihsel ve sosyal birlikteliğini sağlaması, ekosistemin korunması, doğa ve insan ilişkisinin bütünlük içerisinde olması, toplumun bu konuda bilinçlenmesi ve gençlerin doğa sporlarına özendirilmesi amacı ile kurulmuştur.

Dernek, yerel, ulusal ve uluslararası boyutlarda doğa, ekoloji, insan hakları, gençlik, sanat, araştırma, eğitim, kültür, spor, turizm ve istihdam alanlarında sosyal ve kültürel faaliyetler yürütür.

Bu bağlamda aşağıdaki çalışma alanlarında faaliyetler yürütmeyi hedefliyoruz.

Ekoköy

Dağevi

Kent Bahçeleri

Doğa Sporları

Araştırma

Paylaşım ve Takas

Doğa Koruma

Yenilenebilir Enerji

İklim Değişikliği

Gençlik

Ağ Kurma

Bilgilendirme

Geri Dönüşüm

Kampanyalar

Sizlerde bu faaliyetlerin içerisinde yer almak, evrilerek gelişmesine ve gerçekleştirilmesi katkı yapmak, yeni çalışma alanlarının eklenmesi istiyor iseniz derneğimize bağışta bulunabilir, üye olabilir yada gönüllü olarak destek verebilirsiniz.