Green Belt Day 2018 Doğa Fotoğrafçılığı Eğitimi

WhatsApp Image 2018-09-25 at 13.29.02

Green Belt Day 2018 kutlamaları kapsamında Bulgaristan’dan Green Balkan Derneği  ve Doğaya Dönüş Derneği‘nin birlikte düzenlediği doğa fotoğrafçılığı eğitimi Almanya’dan Euronatur‘un fon desteği ile gerçekleştirildi.

P9230219

European Green Belt Day 2018 kutlamaları kapsamında düzenlenen doğa fotoğrafçılığı eğitimi 22-24  eylül tarihlerinde İğneada ve Bulgaristan’ın Levka köyünde gerçekleştirildi. Türkiye ve Bulgaristan’dan eğitime katılan katılımcılar etkinliğin Türkiye ayağında  doğa fotoğrafçısı Mehmet Hanay öncülüğünde İğneada Longoz Ormanları kıyılarında kuş gözlemi ve doğada fotoğraf çekimi etiği üzerine bilgilendirilirken gün içerisinde çektikleri fotoğrafları Mehmet Hanay ile birlikte değerlendirdiler. Etkinliğin ikinci ayağı Bulgaristan’ın Svilengrad şehri Levka köyünde bulunan Küçük Kerkenez besleme ve çoğaltma merkezinde gerçekleştirildi. Doğal Hayat Fotoğrafçısı Lubomir Andreev doğa fotoğrafçılığı konusunda katılımcıları bilgilendirirken, Bulgaristan da yürütülen çalışmalar foto slaytlar ve videolar üzerinden aktarıldı. 2 gece 3 gün süren etkinlik sonunda sertifika töreni ve fotoğraf sergisi ile etkinlik sona erdi.

P9240352 affnty

Europen Green Belt‘e üye 24 ülkede eş zamanlı gerçekleşen kutlamaların Türkiye ayağında bize İğneada Longoz Ormanları Ziyaretçi Merkezi’nden faydalanma imkanını sağlayan  T.C Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma Milli Parklar Genel Müdürlüğü Kırklareli Şube Müdürlüğü’ne ve etkinliğimizin Bulgaristan ayağında bizi ağırlayan Green Balkan Derneği‘ne teşekkür ederiz.

Etkinlik fotoğraflarına arşivimizden ulaşabilirsiniz.

About Selçuk Aslan

someone who respects gaia

Bir yanıt yazın