European Green Belt Day Doğa Yürüyüşü 2017

Doğaya Dönüş ve Gençlik ve Spor Kulübü Derneği,  Dayko Vakfının üyesi olduğu European Green Belt ağı ile birlikte yürütülen proje kapsamında European Green Belt Day gününü Bulgaristan sınırımızda Istranca ormanlarında doğa yürüyüşü yaparak kutladı.

Her yıl 24 eylül tarihinde organize edilen etkinlikler European Green Belt ağına üye olan 24 ülkede eş zamanlı olarak kutlanıyor.

24 ülkeyi kapsayan, 12500 km’lik bir alan boyunca uzanan ve 8 biyocoğrafik bölgeyi barındıran European Green Belt ağının Bulgaristan ve Türkiye hattında bulunan 15 km lik parkurun yürünmesinin ardından Demirköy Enver Kara Mesire yerinde  Dayko Vakfının yöresel ikramları yenildi.

Faaliyetimizin sonunda Dayko Vakfı Ziyaretçi Merkezi’ nde proje koordinatörü Selçuk Aslan tarafından katılımcılara European Green Belt hakkında sunum yapıldı.

Dayko Vakfı ve yürüttüğü faaliyetler hakkında Nusret Türkan tarafından yapılan sunum sonrası toplu fotoğraf çekilip, Kırklareli ne dönüşe geçilerek faaliyetimiz sonlandı.

Etkinliğe katılan katılımcılara ve dernek üyelerimize teşekkürler.

Etkinlik fotoğraflarına buradan ulaşabilirsiniz.

Hakkımızda daha fazlası ve etkinliklerimiz için facebook sayfamızı takip edin.

Selçuk Aslan

Doğaya Dönüş ve Gençlik ve Spor Kulübü Derneği