Hikayemiz

Doğaya Dönüş Derneği tüm canlılar için sürdürülebilir, doğa ile uyumlu bir yaşamı mümkün kılmak amacıyla ekoloji, çevre, insan hakları ve gençlik hakları sorunlarına karşı gerçekçi bir bakış açısı sunmak üzere 2017 yılının başında Kırklareli’nde kurulmuş bir gençlik örgütüdür.
Bu doğrultuda doğanın ve sporun gücüne inanarak, sağlıklı ve bilinçli gençlik için ulusal ve uluslararası boyutlarda doğa, ekoloji, insan hakları, gençlik, sanat, spor, araştırma, sosyal ve kültürel alanlarda faaliyetler yürütüyoruz.
Her geçen gün hızla azalan doğal kaynakları korumak için günlük hayattaki tüketimi azaltmayı önemsiyoruz.
Bu yaşam biçimini yaygınlaştırmaya yönelik tüketim odaklı olmayan sürdürülebilir atölye çalışmaları yapıyoruz.
Ekibimize yeni katılan üyeler ile faaliyetlerimizin çeşitliliği ve etkisi giderek artıyor. Bu etkinin giderek artması için derneğimize üye olarak bize destek olabilirsiniz.
Derneğimiz, doğa ile uyumlu yaşamak ve toplum için faydalı olmak isteyen herkese açıktır. Doğa ile kalın…