Dernek Üyesi Olun

Doğaya Dönüş Gençlik ve Spor Kulübü Derneği üyeliğinizin tamamlanabilmesi için imzalı üye formunu, banka dekontunuzu ve bir adet vesikalık fotoğrafınızı dernek ofisine gelerek elden teslim etmeniz veya posta yolu ile göndermeniz gerekmektedir.

Adres:
Yayla Mahallesi Mektep Sokak No:14/1 Kırklareli Merkez 39000

Doğaya Dönüş Gençlik ve Spor kulübü Derneği üye aidatı yıllık 50 TL’ dir.

Üyelik aidatı ödemesini derneğin banka hesabına yatırılabilir ya da dernek ofisine gelerek makbuz karşılığı elden yapabilirsiniz.

Banka hesabına aidat ödemesi yapılırken “Ad, Soyad, TC Kimlik” bilgileri mutlaka verilmeli, “ÜYELİK AİDATI” notu yazılmalıdır.

Derneğimizin Banka Hesabı : Akbank Kırklareli Şubesi TL hesabı

Şube Kodu : 0129 Hesap No : 0138322  IBAN : TR590004600129888000138322

Kanunen 18 yaş altı kişiler üye kabul edilemez.

Üye talebinde bulunan kişiler ekteki Üye Formu doldurarak Doğaya Dönüş Derneği Tüzüğünün hükümlerini kabul ettiğini ve Doğaya Dönüş Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından e-posta ve sms yoluyla bilgilendirilmeyi kabul ettiğini beyan etmelidir.

Üyelik işlemleri ile ilgili soru veya sorunlarınız için lütfen dogayadonusdernegi@gmail.com adresimize yazınız.