Cinsel Sağlık Üreme Sağlığı Eğitimi

27 Nisan tarihinde Kaya Palas Hotel Kırklareli’nde gerçekleştirildi.

Özellikle eğitim hayatımızdan başlayarak yaşamımızın her yerinde peşimizi bırakmayan cinsiyet kavramı, rolleri, üzerimize biçilmiş görevler ve sorumluluklar üzerine günümüzde pek çok bakış açısı geliştiriliyor. Eğitim sürecinde genel olarak cinsel sağlığın tanımı, cinsel yollarla bulaşan hastalıklar, bu hastalıklar ile nasıl mücadele edileceği konusunda bilgilendirmeler yapıldı. Bu durumlar içerisinde bulunursak neler yapabiliriz nasıl korunuruz, nasıl bir tedavi süreci içerisinde bulunuruz, eğitmenlerimiz tarafından detaylarına kadar bizlere aktarıldı. Cinsellikle ilgili sorunlar ve bu sorunların nasıl giderileceği hakkında konuşuldu. Vücudumuzu tanıyalım bölümü yapıldı ve bu bölümde insan vücudunun cinsel uzuvları ve bu uzuvlarla ilgili organ ve dokular tanıtıldı , tanımlandı. En son genel tekrar ve değerlendirme yapılarak  eğitim sonlandı.

Eğitmenlerimiz, katılımcılarımız ve destekçilerimize teşekkür ederiz.