Registrations have closed.
Doğaya Dönüş Gençlik ve Spor Kulübü Derneği

by Doğaya Dönüş Gençlik ve Spor Kulübü Derneği
638 638 people viewed this event.

Sevgili Dostumuz,
Doğaya Dönüş Derneği’nin 7-13 Eylül tarihleri arasında düzenlediği Trakya Kuş Göçü İzleme kampına davetlisin!
Ormanlardan ovalara kuşların büyüsünü takip edeceğimiz gündüz maceralarımız, ateşin başında dinlenip şarkılar söyleyeceğimiz akşamlarla buluşacak. Evrenin güzelliğine şahit olan, öğrenme meraklısı, kendini doğanın eşsiz çeşitlilik deryasında arayan dostlarımızın samimiyeti ve ışığı sayesinde gerçekleştiriyoruz etkinliğimizi. Gözlerimizin önünden geçip uzak diyarlara süzülen kuşları seyrettikçe hayranlık, tanıdıkça bilgelik ve bildikçe sevgi uyanıyor içimizde. Aşk ile keşfettiğimiz bu deryada kuşlar gibi havalanmaya hazırsan, haydi hemen başvuru formunu doldur ve tanış olalım.
INTERAG-IPA Bulgaristan – Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programının İkinci Teklif Çağrısı kapsamında yürüttüğü CB005.2.12.108 nolu “Sınırların Ötesinde Kartallar” projesi kapsamında gerçekleştirilecek Kuş Göçü Gözlem Kampı için başvurularınızı bekliyoruz.
Son başvuru tarihi 31 Ağustos 2020 dir. Başvuru formuna profilimizdeki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Event registration closed.

Date And Time